JORIBA BAKERY GROUP assortiment mix 1

01

Product

De producten van Joriba Bakery worden van a tot z in eigen huis vervaardigd. Met respect voor de hoge kwaliteit van onze producten werken wij enkel met pure ingrediënten van gerespecteerde en gecertificeerde leveranciers. Voor onze productie proberen wij zo veel mogelijk te sourcen van lokale Belgische spelers aangezien het merk ‘België’ steeds garant staat voor de beste kwaliteit en we zo onze ecologische voetafdruk willen beperken.

03

People

In een familiale sfeer waar elke medewerker van belang is om onze producten volgens onze hoge kwaliteitsnormen vlekkeloos tot bij onze klanten te brengen, hebben we bij Joriba Bakery oog voor de mens achter het productieproces. Gedreven door onze langetermijnvisie willen we voor elke medewerker een bloeiende toekomst binnen Joriba Bakery die is afgestemd op persoonlijke noden en professionele ambities.

02

Productie

Zowel op de site in Ledegem, als de twee sites in Moeskroen hebben wij zonnepanelen liggen, zodat ons productieapparaat maximaal met groene energie kan aangestuurd worden.

04

Packaging

Binnen Joriba Bakery blijven we ons richten op duurzaamheid en innovaties. Wij blijven investeren in nieuwe machines en verpakkingstechnologieën om onze producten een zo lang mogelijke houdbaarheid te geven en zo ook afval bij onze klanten tot een minimum te herleiden.